CVHal line

Garantie

Kwaliteit

CV-Hal staat voor:

 • Alleen maar A-merken
 • Deskundig advies
 • Grootste Sortering Design Radiatoren van Nederland
 • Snelle levering
 • Calculatie en uittrekken materialen in eigen beheer
 • Laagste prijzen van Nederland
 • Bezorging door heel Nederland


Garantie

De CV-Hal is een solide bedrijf waar u met u klachten heen kunt en u ook verder helpt om een eventueel probleem op te lossen. Wij staan achter onze producten.

Voor garantie afhandelingen Radiatoren verwijzen wij u naar het onderstaande tabblad, overige onderdelen die opgestuurd kunnen worden vindt de garantie afhandeling op dezelfde wijze plaats als onder dit tabblad.

Voor garantie afhandeling Gastoestellen en Airconditioning systemen zie het onderstaande tabblad Gastoestellen.


CV-ketels, Airconditioning en Warmtepompen

Gaat uw aankoop binnen de 24 maanden Fabrieksgarantie stuk? Eerst moet u weten wat fabrieksgarantie inhoudt. Alle Fabriekanten verstaan onder Fabrieksgarantie 24 maanden garantie op de onderdelen en afhankelijk van het merk en type 5 of 10 jaar op de warmtewisselaar maar niet op voorrijden en arbeidsloon. Het verhelpen van een storing dient door de Installateur te geschieden deze dekt dus het voorrijden en arbeidsloon in, de materialen krijgt hij van de desbetreffende fabrikant terug. Toch zien we geregeld service auto┬┤s rijden van Fabriekanten hoe zit dit? Natuurlijk komt het voor dat een installateur niet uit de storing komt ondanks al zijn kennis op dat moment kan de installateur een beroep doen op de fabrikant, welke op zijn beurt wel of niet factureert aan de installateur. De CV-Hal kan u ontzorgen zie stukje service.

U als koper kiest er mogelijk voor om het toestel zelf te installeren. Dit hoeft geen consequenties te hebben voor de garantie, u wordt echter wel aangezien als de installateur.

Dat u als koper wordt gezien als de installateur houdt het volgende in:

 • U moet een deskundige zijn welke het toestel volgens de voorwaarden en normen van de competente instanties installeert.
 • Het toestel moet van het betreffende toelatingsnummer voor het betreffende land zijn voorzien, in dit geval Nederland.
 • Elke aanspraak op garantie vervalt bij montage in afwijking van de landelijke en plaatselijke geldende voorschriften.
 • De fabrikant staat in voor de goede kwaliteit van fabricage en materiaal. Bedoelde garantie beperkt zich tot materiaal- en fabricagefouten. De garantie heeft over het algemeen een looptijd van twee jaar na feitelijke aanschafdatum. In deze periode worden de noodzakelijke onderdelen kosteloos ter beschikking gesteld.

Elke verdere aanspraak op garantie, schadevergoeding, gevolgschade, is nadrukkelijk uitgesloten, zie ook garantie voorwaarden betreffende fabrikant.

Wanneer het voor u niet haalbaar is om aan te tonen dat u een deskundige bent, u wilt gewoon weten of alles veilig is gemonteerd of u zit niet op de serviceafhandeling te wachten, kunnen wij u het volgende bieden. (zie Service / keuring op gastoestellen)

CVHal logo

Wij maken gebruik van cookies. Oke! afwijzen

This website has not been optimised for smaller screens.
Please, enlarge your window for optimal view.