CVHal line

Bezorgen

Na het winkelen in onze webshop kunt u kiezen om uw bestelde artikelen bij u thuis te laten bezorgen. Deze optie wordt u tijdens het bestelproces voorgelegd.

Snelle levering
Onze artikelen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Indien artikelen niet voorradig zijn, leveren we doorgaans de volgende werkdag af ons magazijn. Bestellingen via internet (webwinkel) kunnen wij van dinsdag tot vrijdag de volgende werkdag op uw adres afleveren, mits besteld voor 15:00 uur. Kan de CV-HAL u bestelling niet binnen de aangegeven tijden leveren dan zullen wij met u contact opnemen en indien nodig u aankoop bedrag binnen 5 werkdagen terug te storten.


Bezorgen

Door wie wordt er bezorgd:
Het merendeel van onze producten liggen op voorraad in distributiecentrums en worden van hieruit door de groothandel bij u afgeleverd. Designradiatoren en hulpstukken voor airconditioning worden door een extern postorderbedrijf bij u bezorgd zoals Post NL. De bezorging geschiedt tot aan de eerste deur van het gebouw waarin u woont. Het kan zijn dat wanneer u een bestelling heeft geplaatst dat er op de dag van aflevering meerdere bezorgers langskomen. Bijvoorbeeld een bezorger voor de ketel en toebehoren en een andere voor de designradiator.

Levertijden

Alle product die u op onze website vindt zijn in voorraad en kunnen wij normaal gesproken de volgende werkdag bij u leveren mits besteld voor 15:00 uur en betaald via iDeal. Betaald u via een andere manier dan zullen wij een afspraak met u maken na ontvangst van uw betaling.

Tijdens uw bestelling kunt u een leverdag aangeven ( wij bezorgen niet op Zaterdag en of Zondag) houdt u hierbij rekening met het volgende:

Bestelt u op Zaterdag, Zondag, Maandag dan kunnen wij uw bestelde goederen als eerst komende werkdag op Woensdag laten bezorgen, een latere dag mag uiteraard ook .

Bestelt u op Dinsdag dan kunnen wij uw bestelde goederen als eerst komende werkdag op woensdag laten bezorgen, een latere dag mag uiteraard ook.

Bestelt u op Woensdag dan kunnen wij uw bestelde goederen als eerst komende werkdag op donderdag laten bezorgen, een latere dag mag uiteraard ook.

Bestelt u op Vrijdag dan kunnen wij uw bestelde goederen als eerst komende werkdag op maandag laten bezorgen, een latere dag mag uiteraard ook.

Zijn er feestdagen tussen de order en afleverdagen schuift het geheel iets op.


Verzendkosten

Bij bestellingen boven de €150,- kunnen de meeste producten CV-ketels & toebehoren, Airconditioning, Vloerverwarming, Kick-space, Boilers en Geisers gratis door Nederland bezorgt worden.
Dit is nog wel afhankelijk van het gewicht van het product. Mochten er toch bezorgkosten gerekend worden dan geeft onze webwinkel dit aan.


Wanneer u niet thuis bent

Wij maken met u een afspraak voor de dag van levering. Als u niet thuis bent en u heeft een afspraak gemaakt dan zullen wij een nieuwe afspraak met u maken. De kosten voor het tweede bezoek zullen we bij u in rekening brengen.

CVHal logo

Wij maken gebruik van cookies. Oke! afwijzen

This website has not been optimised for smaller screens.
Please, enlarge your window for optimal view.