Holland Warmte

Als koper van een nieuwe cv ketel wilt u de beste ketel. Het is dan ook vanzelfsprekend dat u kiest voor het beste bedrijf. Holland Warmte biedt u deze service en levert cv ketels tegen de laagste prijsgarantie van Nederland.

Sinds 1965 is Holland Warmte een gespecialiseerd familiebedrijf in centrale verwarming en airconditioning. Met name 'cv ketel vervanging' en 'servicecontracten' vormen een belangrijke activiteit binnen het bedrijf.
Voor het juiste advies voor een nieuwe cv ketel bent u bij Holland Warmte aan het goede adres. Wij werken uitsluitend met de topmerken Remeha, Vaillant, Nefit en Intergas want alleen het beste is goed genoeg voor Holland Warmte.

De juiste cv ketel adviseren, de juiste installatie en de juiste nazorg zijn de sleutel elementen om u het optimale comfort te bieden. Holland Warmte staat hiervoor garant zodat u op een warme en duurzame manier kunt genieten.

 Hollandwarmte.nlNR 1 in CV-ketel vervanging

Holland Warmte is gespecialiseerd in centrale verwarming en airconditioning. Met name "ketelvervanging´en "servicecontracten´ vormen een aparte activiteit binnen het bedrijf. Mede door de jarenlange ervaring in deze, kunnen onze adviseurs u helpen bij de juiste keuze voor een nieuwe CV-ketel.

Door uitsluiten te werken met topmerken is Holland Warmte in staat om een "service contract´ aan te bieden voor een zeer lage prijs. Goed opgeleide monteurs plaatsen vakkundig uw nieuwe ketel.

Dankzij hun opleiding, vakbekwaamheid, goed uitgeruste wagens en met de juiste spirit is dit mogelijk. Alleen een bedrijf dat is gespecialiseerd in het vervangen van Cv-ketels, kan beschikken over goed opgeleide en vakbekwame monteurs. Het plaatsen van een Cv-ketels is wat anders dan het monteren van een wastafel, riolering op dakgoot. Natuurlijk zijn dit ook specialisten maar dan op een ander gebied. Als koper van een nieuwe Cv-ketel kiest u voor de beste ketel, dan is het toch ook logisch dat u voor het beste bedrijf kiest. Koop verstandig kies voor Holland Warmte.


 Hollandwarmte.nl