Doe het zelf

Klussen doe je zelf. De CV HAL is een gerenommeerd en gespecialiseerd bedrijf voor de "doe het zelf´ markt. Op het gebied van klimaatbeheersing, bieden wij u een compleet pakket van uitsluitend TOP MERKEN. Een vakbekwaam team van medewerkers, kan u over alle facetten volledig informeren en adviseren. Of het nu gaat om:

- Het eenvoudig afdoppen van een radiator die (tijdelijk) buiten gebruik is.
- Het berekenen en leveren van een designradiator voor, badkamer, keuken of hal.
- Het monteren van water en/of afvoerleidingen in bv. badkamer.
- Het monteren van een buitenkraan.
- Het leveren van een convectorput of een passende radiator om deze vervolgens aan te brengen bij bv. een serre of schuifpui.
- Het berekenen van een compleet cv-bouwpakket.
- Het uitwisselen van bestaande cv-ketel.
- Het leveren en/of monteren van een airconditioner.

Wij kunnen u in al deze situaties voorzien en aansluiten van alle voorkomende installaties.Kortom, de CV HAL is uw partner bij;

a. Een offerte uitgebracht door uw installateur die boven de begroting valt en eigenlijk heeft u er veel zin in om deze klus eens zelf te klaren maar hoe? De CV HAL geeft u deskundig advies. vb. U bent al een gedreven "doe het zelver´. De CV HAL is uw partner! Graag nodigen wij u uit om vanuit uw luie stoel een kijkje te nemen op onze site waarna u -desgewenst- de benodigde documentatie kunt aanvragen. Uiteraard zullen wij u ook graag ontvangen in onze showroom, waar wij u deskundig zullen informeren c.q. adviseren.

Bij de CV HAL staan diverse ketels opgesteld die in bedrijf zijn. Daarnaast vindt u een ongekend aantal "designradiatoren´. De meeste ketels en al het fitwerk, leidingsystemen, cv-onderdelen etc. zijn direct uit voorraad leverbaar.

Ook biedt de CV Hal de mogelijkheid om de installatie - die door de doe-het-zelver is geplaatst – door onze partner Holland Warmte onder de garantie bepalingen te laten keuren zodat u verzekerd bent van een goed werkende installatie volgens de officiële richtlijnen.

Graag tot ziens in Numansdorp.