A.o.smith
Daalderop
Itho
Nefit
Remeha
Vaillant
10 liter
100 liter
115 liter
120 liter
15 liter
150 liter
155 liter
180 liter
200 liter
280 liter
30 liter
380 liter
5 liter
50 liter
80 liter
Toebehoren

Boilers

De goedkoopste boilers, electrische boilers, gasboilers en zonneboilers kunt u kopen bij de CV Hal. Ook met een boiler kunt u water verwarmen. In het geval van een boiler wordt er water in een thermisch geïsoleerd vat verwarmd en vervolgens op temperatuur gehouden. De CV Hal heeft bijzonder veel boilers. Voor 3 uur besteld is de volgende dag thuisbezorgd.

Toon filter(s)
 • Boilers - Nefit Boiler 120liter 30kW

  Nefit Boiler 120liter 30kW

  Indirect gestookte Boiler

  €946

  ,

  78 incl btw

  Merknaam:  Nefit
  Productnummer:  A0305070302
  Type:  120 liter

  Bestel nu

  Gratis bezorgd

  Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!


  Afhalen in vestiging

  Direct af te halen op één van onze afhaalpunten


  Bestel nu
 • Boilers - Nefit Boiler 120liter 40kW

  Nefit Boiler 120liter 40kW

  Indirect gestookte Boiler

  €1.020

  ,

  88 incl btw

  Merknaam:  Nefit
  Productnummer:  A0305070303
  Type:  120 liter

  Bestel nu

  Gratis bezorgd

  Voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis!


  Afhalen in vestiging

  Direct af te halen op één van onze afhaalpunten


  Bestel nu

Boilers

In tegenstelling tot een warmwatergeiser wordt het water niet opgewarmd terwijl het water erdoor stroomt (als de warmwaterkraan geopend wordt) maar wordt een voorraad water in een thermisch geïsoleerd vat verwarmd en op temperatuur gehouden. De boiler in een huishouden maakt gebruik van het principe dat koud water zwaarder is dan warm water. De watervoorraad in de boiler wordt aan de onderzijde via een inlaat aangevuld met koud water zodra warm water via een uitlaat aan de bovenzijde wordt afgenomen. Zo wordt de waterkolom als het ware omhoog geduwd. Het water beweegt dus van beneden naar boven in de boiler.

In de boiler mengt het koude water zich niet of nauwelijks met het warme water omdat koud water zwaarder is dan warm water en dus onderin blijft. Het waterpeil in de boiler is altijd constant, het water raakt dus niet "op" zoals vaak wordt gezegd maar de boiler kan de warmwatervraag op dat moment alleen niet aan. De opwarmtijd van koud water is te lang om de temperatuur op dat moment op peil te houden. Dit komt doordat water een hoge warmtecapaciteit heeft en dus veel energie nodig heeft om op temperatuur te komen.

bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Boiler

Elektrische Boilers

Een elektrische boiler heeft een verwarmingselement en een thermostaat. Elektrische boilers zijn relatief duur in gebruik (behalve als ze 's nachts opladen met het nachttarief) omdat elektriciteit een kostbare energiebron is. Het voordeel van een elektrische boiler is dat deze overal geplaatst kan worden waar water en elektriciteit aanwezig zijn.